دستورات لازم جهت بیمارانی که دچار کمردرد هستند
مقالات پربازدید
یماران مبتلا به کمردرد باید از کلیه کارهایی که باعث افزایش انحنای کمری می‌شوند خودداری نمایند زیرا افزایش انحنای کمری درد انها را تشدید نموده و بر عکس کاهش انحنای کمر ی باعث کاهش درد آن‌ها شده و به بهبود انها کمک می کند

دستورات لازم جهت بیمارانی که دچار کمردرد هستند

بیماران مبتلا به کمردرد باید از کلیه کارهایی که باعث افزایش انحنای کمری می‌شوند خودداری نمایند زیرا افزایش انحنای کمری درد انها را تشدید نموده و بر عکس کاهش انحنای کمر ی باعث کاهش درد آن‌ها شده و به بهبود انها کمک می کند.

دستورات لازم در موقع خوابیدن

1 - موقع خوابیدن روی شکم نخوابید زیرا باعث افزایش انحنای کمر شده و در نهایت موجب کمردرد می شود.

2 - سعی کنید به پهلو بخوابید در این صورت زانوها را خم کرده و پاها را در شکم جمع کنید.

3 - در صورتی که به پشت می خوابید بالشی را زیر زانوها بگذارید.

4 - سعی کنید در موقع خوابیدن ، دستها را بالای سرتان نگذارید ، بهتر است انها را کنارتان بگذارید.

5 - بهتر است تخت و تختخوابی که روی آن می‌خوابید زیاد نرم نباشد. در صورتی که تخت شما فنری است، تخته ای بین تخت و تشک خود بگذارید. بعضی از افراد هنگامی که روی تخت چوبی و یا زمین می‌خوابند کمتر دچار کمردرد می شوند. در صورتی که جز این افراد هستید خوابیدن روی زمین مانعی ندارد.

6 - تشک باید صاف و محکم باشد. از تشکهای فنری و ابری استفاده نکنید.

دستورات لازم در مورد کارهای شما در حیاط منزل و ورزش

قبلاً انجام حرکات ورزشی با گرم کردن بدن خود و نیز انجام کشش‌های عضلات خود را آماده ورزش نمایید . ورزش باید مداوم و ملایم باشد. ورزش های ملایم که بطور روزانه انجام می گیرد، بسیار بهتر از ورزش های سنگینی است که پس از مدتی ورزش نکردن انجام شود . مثل افرادی که در روزهای عادی ورزش نمی‌کنند و در عوض در تمام روز تعطیل ورزش می کنند.

نکات قابل ملاحظه دیگر

1 - در موقع کمردرد تا حد امکان استراحت نمایید.بخصوص از انجام کارهای سنگین پرهیز کنید.

2 - نیم ساعت استراحت پس از انجام کارهای منزل و یا در وسط کار کمک قابل ملاحظه ای برای جلوگیری از خسته شدن عضلات ودرد کمر می‌کند.

3 - استفاده از کمربند وزنه برداران در موقع انجام کارهای سنگین و یا در موقع سفر طولانی از وارد آمدن فشار زیاد به کمر جلوگیری می کند.

4 - استفاده از تشک برقی یا کیف آب گرم در تسکین کمر درد مؤثر است زیرا گرما موجب افزایش جریان خون و کاهش التهاب کمر می‌شود.

5 - وزن ایده‌آل علاوه بر اثر در سلامت عمومی برای پیشگیری از کمردرد نیز مؤثر است. بنابراین اگر دچار افزایش وزن هستید سعی کنید وزن خود را کم کنید. کم‌ کردن وزن با کم خوردن مواد دارای کالری بالا حاصل می‌شود. بنابراین داشتن رژیم غذایی مناسب لازم است.

6 - پس از برخاستن از خواب هر روز کشش‌ها نرمش های لازم برای آمادگی ستون فقرات را انجام دهید.

حداقل دو تا سه روز در هفته ورزش های لازم برای تقویت عضلات اطراف ستون فقرات و عضلات جدار شکم را طبق دستور پزشک معالج انجام دهید.بهترین نمونه این ورزش ها، ورزش های ویلیامز( Williams exercise )  است.

دکتر قاسم اسحاقی ، بهترین جراح و فوق تخصص دیسک و ستون فقرات
دکتر قاسم اسحاقی ، جراح و فوق تخصص دیسک و ستون فقرات

دستورات لازم جهت بیمارانی که دچار کمردرد هستند

بیماران مبتلا به کمردرد باید از کلیه کارهایی که باعث افزایش انحنای کمری می‌شوند خودداری نمایند زیرا افزایش انحنای کمری درد انها را تشدید نموده و بر عکس کاهش انحنای کمر ی باعث کاهش درد آن‌ها شده و به بهبود انها کمک می کند.


دستورات لازم در موقع نشستن

1- هنگام نشستن از صندلی محکم با پشتی مستقیم استفاده کنید. سعی کنید صاف بنشینید .از لم دادن خودداری کنید.

2- هنگام نشستن روی صندلی طوری بنشینید که زانوها بالاتر از مفاصل ران قرار گیرند. برای این کار می توان زیرپایی کوچکی زیر پاها گذاشت.

3- هنگام نشستن در یک وضعیت ثابت به مدت طولانی ننشینید. پس از مدتی نشستن از جا برخاسته کمی راه بروید و مجدداً بنشینید.

 دستورات لازم در موقع رانندگی

هنگام رانندگی صندلی خود را طوری به جلو بکشید که در موقع نشستن زانوها در حد بالاتر از مفاصل ران قرار گیرند. این کار باعث کاهش فشار روی کمر و شانه ها می شود.

دستورات لازم در موقع ایستادن و راه رفتن

1- هنگامی که ایستاده هستید برای مدت طولانی در یک وضعیت ثابت نمانید. گاهی وزن خود را روی هر دو پا بیندازید و هر چند دقیقه یک بار وزن را از یک پا به پای دیگر منتقل کنید.

2- علاوه بر نکاتی که در فوق گفته شد در موقع کارهایی که نیاز به ایستادن طولانی در یک مکان دارند مثل کارکردن در آشپزخانه ، اتوکردن و غیره یک پای خود را در سطح بالاتری بگذارید. برای این کار می توان زیرپایی کوچکی استفاده کرد.

3- در موقع خم شدن برای شستن دست و صورت در دستشویی یک پا را در سطح بالاتری بگذارید.

4- در موقع ایستادن بهتر است دستها در جلوی بدن قرار گرفته و تنه کمی به جلو خم شده باشد.از گذاشتن دستها به کمر و تکیه دادن به عقب خودداری کنید.

5- در موقع راه رفتن هنگامی که می خواهید مسیر خود را تغییر دهید مثلاً هنگامی که می‌خواهید به راست و یا چپ بچرخید، ابتدا پاها را به طرف راست و یا چپ حرکت داده و سپس تنه را به ان طرف بچرخانید.

6- کفش‌های پاشنه بلند موجب افزایش قوس کمری می‌شود بنابراین خانمها بهتر است در محیط کار از کفشهای پاشنه بلند استفاده نکنند.

 

پرسش و پاسخ
captcha بارگزاری مجدد

قوانین پرسش و پاسخ


با توجه به استقبال بیماران از پرسش و پاسخ جهت اطلاع رسانی و پاسخ دهی مناسب جهت پیدا کردن پاسخ سوال خود لازم است که نام خود را در وب سایت اینجانب جستجو کنید. با پذیرفتن این موارد قادر خواهید بود تا سوال خود را ارسال نمائید.


1- لطفا اطلاعات فرم را به دقت تکمیل نمائید تا امکان اطلاع رسانی را برای ما فراهم نمائید.

2- سوالات خود را در 5 الی 6 خط پرسیده و مشکلات اصلی خود را بازگو نمائید.

3- برای اینکه جواب سوال خود را پیدا کنید لازم است که نام یا سوال شما در وب سایت درج شود. و طبق قانون باید به ما اجازه انتشار متن سوال همراه با نام خود را بدهید تا بتوانید جواب سوال خود را پیدا کنید.

4-پاسخ هایی که داده می شود صرفا جهت بالا بردن اطلاعات پزشکی شما می باشد . برای درمان حتماً لازم است که به پزشک مراجعه کنید و از خود درمانی بپرهیزید.

بستن